>Instagram Facebook 0

MILEN -är inte direkt en piss i Nilen

Usch fy och blä säger jag bara -aldrig igen! Vi var tvungna att springa milen idag på gympan som sista provet inför slutbetyget från nian. Det var ju sjukt fint väder och en massa sol, det absolut värsta vädret man kan springa i. Vi skulle dessutom ta bussen ut till skrylle och springa där -varav de tre sista kilometrarna är uppförsbacke som några av er kanske vet...SÅ.SJUKT.JOBBIGT!
Och såklart så skulle lilla jag lyckas springa vilse oxå, så efter kanske 6 kilometer ringer jag Linnea som inte var med och sprang och jag är helt hysterisk och skriker åt henne att se på kartan var jag är. Vi som sprang hade nämligen ingen karta men det fanns ju såna info-tavlor där hon var vid mållinjen så när hon då inte hittar den vägen jag står på så skriker jag åt henne att jag typ vill slå ihjäl henne och att hon är dum i huvudet som inte kan läsa en vanlig j*vla karta etc... (Hon vet att jag inte mena det jag skrek men jag var sjukt rädd och somsagt helt hysterisk -jag var ju helt ensam ute i en skog som jag ALDIG varit i tidigare ju!! Och med alla pollen och min allergi och astma gjorde knappast saken bätte..)
Och som om det inte var nog, när jag väl kom tillbaka (-sprang milen på 55min btw, sjukt stolt!) Så visar det sig att linnea hade haft telefonen på högtalare så alla lärare och elever hade hört när jag skrek på henne! Så sjukt pinsamt! :$
Jäkla Linnea...


Kommentera inlägget här: