>Instagram Facebook 0

Skola om 3 dagar

Sitter just nu och förbereder mig lite inför skolan som börjar på måndag. Har köpt mig lite anteckningsböcker och strykpennor, sånt som man alltid behöver men aldrig har i väskan hehe -i alla fall inte jag:P
Nu är det bara 3 dagar kvar, sedan börjar jag ettan på Nya Latin i Malmö. Gud vad jag är nervös haha, kommer inte känna en ända kotte på hela skolan -ingen som jag ens vet om ska gå där! Hoppas att jag hamnar i en bra klass, helst där ingen känner varann sedan tidigare hehe för då är det alltid mycket jobbigare att skaffa nya vänner... Och så har jag riktigt höga förväntningar på mina mentorer, eller klassföreståndare som de också kallas. Har verkligen haft otur vad gällande lärare på de olika skolor jag gått på -aldrig får jag nån bra!
Och så är jag så ivrig på att få våra datorer! Har varit riktigt jobbigt att inte ha någon dator att blogga ifrån under heeela detta sommarlovet -jag fick ju lämna in min när jag slutade nian, så det ser jag verkligen fram emot! Att få börja blogga från en egen dator igen. Om ni undrar bloggar jag från pappas jobbedator för tillfället, och har därför fri tillgång till alla högupplösta bilder jag och Sara tog igår! Hon är riktigt duktig må jag säga haha, här har ni två från vår lilla "photoshoot" igår! 
 
Hoppas ni gillar dom! Och glöm inte att hålla utkik efter fler bilder som kommer upp ikväll tillsammans med en liten överraskning!
 
Kommentera inlägget här: