FRÅN MIN FÖDELSEDAG

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge, sorry. Har inte haft lust eller funnit någon inspiration, så tänker inte komma på nån löjlig bortförklaring -utan såhär är det bara.
I vilket fall somhelst så tänker jag visa mina födelsedags presenter, och ja -jag har missat att berätta om min födelsedag så det får jag väl göra nu efteråt. Om ni undrar med vilken kamera jag tog bilderna med så får ni se att jag har förklarat det på slutet, puss! <3
 
Denna plattång har jag inte använt än, men den verkar grymt bra och man fick en liten mini plattång till, så om jag ska iväg någonstans räcker det med att ta den!:D Fick den av de två Familjerna i Skurup samt Anna och hennes familj i Lund, tack så mycket!
...och japp, som om inte plattången var nog så fick jag dessa två hårprodukterna med i paketet. En hårolja för mitt extremt frissiga hår, och ett TorrShampo som luktar sjukt gott...can´t thank you enough!!
Dessa örhängena fick jag av min kära syster tillsammans med en teckning som jag får visa i nästa inlägg, och läppännan fick jag av mammi<3
Hihi, och detta var vad jag fick av min farmor som bor i skottland; en jätte fin necessär, några söta handsprits servetter med hello kitty (tydligen känner hon mig läskigt bra), 500 kronor och så världens sötaste kort. Tack farmor!
Denna väldigt passande necessär/smink väska fick jag av mammas kusin och vän Johanna med familj, är sjukt glad över denna presenten då jag aldrig har plats för alla mina hygien, smink och lins prylar i en och samma väska när jag ska iväg någonstans...dessutom är den väldigt fin:)
Dessa efterlängtade pennor fick jag av mammas moster Lotta och hennes dotter Joanna samt hennes son Axel och fru Karin. Har inte fått nog av att rita med dom, älskar dom!! Får lägga upp lite bilder på mina teckningar, det var verkligen längesen, speciellt nu när jag har haft nya, lyxiga pennor att rita dom med;)
Haha, och denna goda chokladasken fick jag av Ellen när hon var så snäll och hjälpte mig med min fest, och som om inte det var nog -så fick jag ett armband också! (vilket jag har sjukt dåligt samvete för att jag glömde ta bild på, förlåt!)
Av söta mormor och morfar fick jag en biljett till Agnes och Amanda Jenssens konsert vid Skurup, en mascara och lite pengar. Värdens bästa! Har aldrig varit på en konsert förut så det var verkligen jätte kul:D
 
Och till sist, kameran jag fick av mina älskade föräldrar, Nikon 5100 med objektiv och tillbehörande väska. Lätt den bästa presenten någonsin! Nu behöver jag aldrig låna mammas kamera igen så då slipper hon bli arg varje gång jag använder upp hennes minneskort...mohahaha:D