>Instagram Facebook 0

Fullt upp

Skola, jobb, träning, skidor och ännu mer jobb..har minst sagt haft fullt upp de senaste dagarna. Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen under denna tid, men förhoppningsvis kan ni ha lite förståelse! 
Veckan började som vanligt med skola, och lika vanligt var strulen med tågen. Tror inte tågen har gått som dom ska än enda gång sedan vårterminen började..suck. Aja, veckan fortsätter och på tisdagen var jag bara i skolan till kl. 11, sedan åkte jag iväg på jobb. Denna gången var det för välbekanta whoops fashion, och det gick över förväntan då jag var otroligt trött och trodde helt ärligt inte att jag skulle orka med en hel dag av arbete. Men det finns ju trots allt mer ansträngande jobb än att stå modell, så jag klarade dagen ut, som tur var;-) Lite extra roligt var det denna gången oxå då whoops ska skaffa ny hemsida så vi fotade inte bara vanliga webbbilder utan även lite olika omslagsbilder -däribland dessa Alla Hjärtans Dag inspirerade. Ska bli kul att se resultatet! Men -dagen var inte slut där. Efter plåtningen fick jag skjuts till Hyllie där jag skulle spendera natten hos Elin, då dagen efter skulle börja med en samling på skolgården redan kl. 7 på morgonen. Då stod skidor på schemat. Onsdagen spenderades alltså på Vallåsen. Det blev en riktigt rolig och lyckad dag, första gången för mig att åka skidor men det gick ändå ganska bra tycker jag. Definitivt något jag vill göra om!  
Dagen till ära avslutades med ett sms om ännu ett jobb, i Göteborg. Så nu ska jag alltså upp i helgen och fota igen. Mycket jobb denna veckan alltså haha, men lite slit dör man inte av! Roligt ska det bli. Så, nu hinner jag inte skriva mer för vår lektion har börjat. Hoppas ni alla har det bra sålänge så uppdaterar jag igen senare! Håll också utkik på Whoops hemsida då bilderna kommer upp närsomhelst, annars lägger jag som vanligt upp bilder här oxå!
Kommentera inlägget här: