BOY DOES GIRLS MAKEUP -TAG

Här kommer äntligen min och Niklas "Boy Does Girls makeup -TAG" som vi gjorde för några veckor sedan. Hoppas ni gillar den, detta är första gången jag gjort denna typen av videos -en "makeup-tag" dvs, så har ni några synpunkter, tips, ideer eller kritik ni vill ge mig får ni hemskt gärna kommentera dom antingen här, på ask eller på min instagram så blir jag jätteglad!
Hoppas ni gillar denna videon och glöm nu inte att gilla, kommentera, prenumerera på min youtubekanal och dela!
 

BeConfident

Hejsan på er, hoppas att ni alla har haft ett trevligt lov hittils! Och för er som inte har lov än, eller redan haft sitt så önskar jag er en trevlig vecka i alla fall haha..
Det jag tänkte dela med mig utav idag är dessa tandblekningsprodukterna från företaget BeConfident! Ett jättebra märke med suveräna produkter som jag verkligen rekommenderar till alla er som vill få vitare tänder utan att skada emaljen! Jag har nu testat start-paketet som jag fick skickat till mig, och kan säga att jag är ety levande bevis på att denna tandblekning verkligen fungerar! Som ni vet har jag också haft tandställning i ett år innan jag använde dessa produkterna, och har därför väldigtkänsliga tänder och tandkött, men detta har verkligen inte påverkat mitt upplevevelse av tandblekning, mina tänder och tandkött har varken ilat eller blivit irriterat, och detta är givetvis ett enormt plus! 
Tycker att ni alla borde prova och klicka hem ett startpaket från BeConfident, klicka på denna länken för att komma direkt till hemsidan: BeConfident, och denna länken för vidare recensioner och prov: Recensioner. Och för alla er studerande där ute har jag en rabattkod som ni kan ange i kassan: Student2014 !
Ni får gärna kommentera vad ni tycker om BeConfident, om ni redan har det eller om ni beställer hem det nu efter att ni läst mitt inlägg -hade verkligen uppskattats! 
Sålänge kan ni hålla ögonen öppna efter en liten video där jag demostrerar och visar hur man använder produkterna! 
Kommer förhoppningsvis upp senare i veckan. 
Puss på er!


A lil sneak-peak

Nu dröjer det nog inte länge innan Whoops nya hemsida är uppe, och då kan ni se alla nya plagg och erbjudanden -men precis som lovat får ni en liten sneak-peak redan nu, så hoppas ni gillar dom. Ett separat inlägg kommer oxå med bilder ifrån helgen i Göteborg, sålänge kan ni kolla in JFR:s hemsida, då några bilder hunnit komma upp redan idag. Vad tycker ni om bilderna än sålänge? Kommentera gärna! Hoppas ni alla mår bra så ses vi snart,
Puss