Fika med Elin

Sååå nu är jag här och skriver igen, tänkte bara slänga in en liten uppdatering från de senaste dagarna. Har, som ni kanske förstår, en himla massa skola nu innan jullovet och lärare trycker in prov och inlämningar lite var stans tycker jag...överallt där det får plats typ...nä men är det inte så typiskt att alla lärare helt plötsligt slutar kommunicera med varandra och alla trycker in var sitt prov på en och samma vecka, eller en och samma dag ibland, som nu nästa onsdag till exempel. Där har vi redovisning i både Foto, digitalt skapande OCH engelska! På en och samma SKETNA ONSDAG! Och sen franska prov dagen efter...asså hur fan ska man överleva?(ursäkta språket) 

Hursomhelst, jag och Elin väljer att totalt ignorera stressen skolan ger oss och vi sätter oss o fikar på E-house istället, i 3 timmar. Vi pratade om allt möjligt, och de va rätt mysigt att sitta därinne med en vinter frapino och rockey road kaka och titta på alla fina julbelysningar som hänger över gatorna i Malmö..mysigt att bara prata också, finns så mycket att tala om, mer än man tror. 
Whoops fashion

Här kommer några bilder ifrån min plåtning för whoops jag gjorde för någon vecka sedan. Blev ganska nöjd med bilderna, hittar ju alltid något man kan göra bättre hehe-men somsagt, helt okej blev de ändå;)
Jag gjorde även en plåtning för jfr förra torsdagen som några av er kanske vet? Jag ska lägga upp en inlägg om  dagen tillsammans med lite bts bilder sen tänkte jag, lägger även upp de färdiga bilderna när de kommit upp på hemsidan -givetvis, så håll ögonen öppna! Sålänge bjuder jag på dessa;)
Hoppas ni gillar dom!
BHT MED WHOOPS

Gjorde ett fotojobb med whoops i tisdags förra veckan och har inte haft tid att lägga upp bilder från plåtningen tidigare, så gör det nu 100 år senare, please forgive me:(

Hursomhelst var det jättekul som vanligt, det blir en lång dag när man först har skola men ändå, riktigt mysigt!
Träffade på två nya modeller som oxå var med på plåtningen så det skulle gå lite snabbare, Tove o Alexandra. Båda var jättetrevliga, speciellt Tove då jag läst hennes blogg lite sen tidigare och hon är riktigt duktig på att stå både framför, OCH bakom kameran -så därför kände jag att vi hade lite gemensamt då jag oxå gillar att fotografera som ni ju redan vet;)
Aja, bilderna från plåtningen lägger jag upp så fort fotografen skickat mig dom, sålänge får ni nöja er med dessa bts-bilderna:)
Puss!
Fluffigt hår var det här ja!...ännu mer fluff med fina Tove!
Och nu när platt-tången gjort sitt verk är jag ännu mer glad!

Detta va min favorit-topp! Dösnygg!!:O
That serious-face man måste ha när man blir påklädd en sexig svart långklänning..
..och så kl9 på kvällen sitter en trött Sally o väntar på tåget med en frappe i handen. Standard<3