>Instagram Facebook 0

Uppdatering

Efter skolan idag gick jag och Rebecca och fikade lite på espresso-house, jag tog en Snapple som blivit något utav en favorit från min sida, köper den nästan alltid när jag är ute och fikar numer, och Becca åt en choklad muffins!

Dagen har varit riktigt varm, som mitt på sommaren! Och jag som är med i balkommitén har varit ute och köpt lite läsk till fördrinkarna och dekorationer som vi ska ha på balen på måndag, spännande! Sån tur vi har med vädret asså!

Vi har ett vår-tema så allting är i ljusa pastelltoner och vi ska dekorera med blommor, vimplar och balkonger i dess färger, ska bli så kul!
Jag ska ha en ljusrosa klänning på mig, självklart kommer det upp bilder från kvällen här på bloggen efteråt, så håll utkik!
Balen somsagt är på måndag, kommer antagligen vara ute hela den natten och så på tisdag har jag fått ledigt för att ta mig hem och fixa väskan -för kl. 15 så bär det av till Frankrike! Kommer inte hem förens på söndag 6 dagar senare, och då ska ni även få lite uppdatering om hur resan varit. Tror dock inte det blir mycket bloggande under själva resan då det inte finns internet på hotellet och jag ska köra på en liten "mobil-fri" vecka tror jag bestämt..;)

Men vet ni?? Kardashian-familjen är i Paris just nu och det är även Victorias secret modellen Candice Swanepoel, coolt va? Vårt hotell ligger väldigt centralt så vem vet, kanske dom är kvar där tills vi kommer??;D hade varit sååå fett...

Aja, här har ni en liten uppdatering om vad som händer just nu, förlåt för kasst blogg-flöde men har haft gaaaalet mycket i skolan nu på sistone -ni vet, sista veckorna på vårterminen i 9:an, inte det roligaste haha...Aja hoppas ni alla har det bra så ses vi snart!
Puss
Kommentera inlägget här: