Bal-fix

Kom precis hem till min moster och ska nu börja göra mig i ordning till balen  som börjar klockan 6. Eller ska nog försöka sova lite först förresten haha, är så sjukt trött och gick inte o la mig förens närmare halv 2 igår...Aja, fikade lite gjorde jag precis, lite mandel och yoghurt fick det bli. Mums!

Uppdaterar mer senare om hur balen gick, taggaaaa!! 

Morsdag

Hittade denna gamla bilden på mig och mamsi när jag var typ 8/9 år kanske...åh sån fin mamma jag har asså. Helt otroligt!
Så mycket hon gjort för mig, hon är den som burit mig i 9 månader och som gett mig liv. Har offrat så mycket för att jag ska ha det liv jag har idag, tillsammans med mina två underbara (ibland) syskon. Hon är den som slitit för att jag ska ha mat på bordet, hjälpt mig med dumma matteläxor när jag hatat livet, tröstat mig, stöttat mig och framför allt älskat mig när jag kanske inte alltid varit särskilt älskvärd hehe..
Bra jobbat mamma, säger jag bara. Och hoppas du fick en mysig morsdag, för Du om någon förtjänar det.


Känner att jag inte varit riktigt rättvis mot pappa som oxå givetvis har jobbat hårt för att jag och mina syskon ska ha det bra, men dont worry Dad, I love you too;*

Nails

Fixade mina naglar igårkväll till balen på måndag, tänkte de kunde va bra att fixa dom redan nu så så är dom fina till Paris oxå.
Vad tycker ni om dom? Använde sånt gel-lack från depend i ljusrosa och så har jag lite silverglitter på ringfinger naglarna! Jag är faktiskt riktigt nöjd;)