>Instagram Facebook 1

✩GE MIG TACK♡

Sitter och drömmer mig bort bland www.dmretro.se 's alla fina vår nyheter, helt seriöst vet jag inte vart jag ska bli av!! Det finns ju bokstavligt talat inte ett ENDA plagg som ser fult ut?! Man måste ju typ bara ÄLSKA allt! Känns ju lite konstigt att man kan gilla kläder så mycket som jag gör just nu, men helt ärligt; I can feel the chemestry between us -and its the real deal I tell ya'! Vill bara gråta för de e så förbannat dyrt (för min plånbok iaf), vill ju köpa lite roligt nu när jag ska åka till Paris, men samtidigt måste man ju spara för att ens ha råd att köpa biljetten så får väl se om man kan fynda lite där istället;) och för er som undrar ska jag köpa biljetten för egna pengar var det tänkt, så de e därför jag får vara lite krösus av mig de sista veckorna innan jag bär av! 
Om det funkar, så ska man kunna klicka på länkarna under plaggen för att komma till deras hemsida, men om det inte går så kan ni hitta DMretro's hemsida på www.dmretro.se
http://dmretro.se/produkt/bella-top/
http://dmretro.se/produkt/success-oversized-topdress/

http://dmretro.se/produkt/zoe-bag/
http://dmretro.se/produkt/belle-lace-top/

http://dmretro.se/produkt/schapelle-dress/http://dmretro.se/produkt/daniel-wellington-southampton-rose/
Hilda:

Kan du berätta mer om det där att du hade blivit kontaktad från olika håll i modevärlden? Är lite nyfiken haha :) och om den där "prov-någonting"? :)

Svar:
Salomé Elliot

Kommentera inlägget här: