✩Boktjuven

Idag var det ju helt underbart väder, hade endast skinnjacka och jeans och solen bara stekte på, vårkänslorna bara flödar över!! 
Efter en riktigt god frukost tog jag tåget in till Lund vid 2 för att möta upp Linnéa. 
Vi gick ner till en plats sk ravinen och jag måste säga att de såg ut som ett fantasiland! Typ som teletubbies när man var liten men alla gröna små kullar och en liten å som slingrade sig igenom hela viken. Platsen låg nämligen typ i en vik, så väggarna upp var lixom grönklädda av gräs och så var himlen så blå att de kändes som en liten värld där nere. För att ta sig upp var man tvungen att klättra och med Linnéas skadade knä var det rätt så omständligt, så vi stanna nere i ravinen ett bra tag. Passade på att fota lite oxå så det var ju jättekul. När vi begav oss hem sen så hade linneas mamma gjort våfflor (mums) och efter det åkte vi in till stan för att kolla bio, som rubriken lyder hette filmen 'boktjuven'. Den var riktigt bra måste jag säga, men otroligt sorglig haha! Började nog gråta ett fåtal gånger om sanningen ska fram...:$ nä men den filmen rekommenderar jag starkt, så e ni ute efter filmtips så är den ett riktigt bra val!!
✩Nyttig frukost är god frukost (oftast)

Sitter och sörplar på en bär-smoothie som min snälla syster precis mixat ihop. Vaknade riktigt sent idag, runt 11 och inledde dagen med två Knäcke-mackor och en nyttig smoothie. Om man nu ändå ska få i sig alla dedär nyttiga vitaminerna och mineralerna som man måste ha kan man ju lika gärna tillaga dom på ett gott sätt -som i en smoothie, right? Det är iaf mitt favorit sätt att få i mig mycket nyttigt på ett snabbt o gått sätt, MUMS! 

✩GE MIG TACK♡

Sitter och drömmer mig bort bland www.dmretro.se 's alla fina vår nyheter, helt seriöst vet jag inte vart jag ska bli av!! Det finns ju bokstavligt talat inte ett ENDA plagg som ser fult ut?! Man måste ju typ bara ÄLSKA allt! Känns ju lite konstigt att man kan gilla kläder så mycket som jag gör just nu, men helt ärligt; I can feel the chemestry between us -and its the real deal I tell ya'! Vill bara gråta för de e så förbannat dyrt (för min plånbok iaf), vill ju köpa lite roligt nu när jag ska åka till Paris, men samtidigt måste man ju spara för att ens ha råd att köpa biljetten så får väl se om man kan fynda lite där istället;) och för er som undrar ska jag köpa biljetten för egna pengar var det tänkt, så de e därför jag får vara lite krösus av mig de sista veckorna innan jag bär av! 
Om det funkar, så ska man kunna klicka på länkarna under plaggen för att komma till deras hemsida, men om det inte går så kan ni hitta DMretro's hemsida på www.dmretro.se
http://dmretro.se/produkt/bella-top/
http://dmretro.se/produkt/success-oversized-topdress/

http://dmretro.se/produkt/zoe-bag/
http://dmretro.se/produkt/belle-lace-top/

http://dmretro.se/produkt/schapelle-dress/http://dmretro.se/produkt/daniel-wellington-southampton-rose/