Ootd
 Här har ni lite bilder på min outfit från igår när jag var på grillfest i Bjärred. Kommentera gärna vad ni tycker så har jag en riktigt saftig överraskning till er till nästa gång! Ska berätta i nästa inlägg -håll utkik!
Puss

Stranden med Ellen

Åkte till Lomma häromdan med min saknade vän Ellen! Vi hade de så mysigt haha, med sällskap av Adrian och Lukas tror jag de hette. Tog först tåget in till Lund sen går de bussar därifrån till Lomma -och jag ska säga er; de bussarna är inte att leka med! Där fanns knappt nån luftkonditionering och jag var tvungen att stå hela vägen dit, och jag trodde ett tag att jag skulle svimma faktisk..O.o. Nä men har man inte tillgång till vatten, det är riktigt dåligt med luft och oerhört varmt var nog riskerna riktigt stora för att de skulle hända. Jag hade helt enkelt tur om jag ska vara ärlig. Så riktigt dålig kritik till skånetrafiken där asså, de är ju rent ut sagt enhälsofara!
Aja, men ska man fokusera på de positiva av dagen så kan jag berätta att vädret var helt perfekt, på stranden hade vi perfekta läget med en riktigt najs utsikt om jag ska uttrycka mig så hehe :$ och vi åt lunch vid hamnen med roligt härlig utsikt;)


KASSEBODA

Förlåt allihopa för en fruktansvärt dålig uppdatering! Det enda jag kan säga är väl att jag varit upptagen på sista tiden, kom tex nyligen hem från Kasseboda där hela släkten haft en liten "kusin-träff", jättemysigt!
För er som undrar är Kasseboda mormor och morfars andra hus som ligger i en skog i Småland faktiskt...där ligger en sjö typ 5 minuter från huset där vi brukar fiska. Hittade några söta bebis-grodor precis vid sjön så tog lite bilder på den haha...
Aja, hoppas ni förlåter mig för den dåliga uppdateringen så lovar jag att uppdatera mer i framtiden!
Puss