Nyheter hos Jfr

Sådär! Här kommer det en rejäl bildbomb med massor utav bilder från plåtningen för jfr jag gjorde för ett tag sedan. Passa på att kolla in deras hemsida (www.jfr.se) där de har massor utav erbjudanden och rabatter just nu lagom till jul! Eller kolla in deras instagram, @jfrse där de har spännande adventstävlingar varje dag fram till den 24! Passa på!:)
Bts med jfr

Hejsan kära vänner, här kommer det försenade inlägget med bts bilder från dagen i Göteborg!
Som ni kanske märkt bloggar jag om olika händelser ungefär 1-3 veckor efter det faktiskt hänt nu för tiden, jag är hemskt ledsen men ni får tyvärr leva med det då jag är inkapabel till att hålla tider. Jag bara skjuter upp allting i mitt liv, städning, läxor, vänner, skoltider..ja allt. Inklusive bloggen:)
MEN, nu ska jag sluta skriva för jag vet att de få som ändå läser mina inlägg troligen är rätt trötta på det nu, så over to the pictures! Hade tyvärr inte med mig kameran så bilderna är tagna med mobil..sorry!


Sådär det var allt!
Eller, inte riktigt..jag håller även på och gör en behind The scenes-video som kommer komma upp på min videofyme, lägger såklart upp den när den är färdig. Sålänge kan ni gå in på jfr:s insta där dom redan lagt upp en liten snutt:)

Helg X2

Okej nu kör vi en gammal goding o slänger in 2 inlägg i 1 igen, för er som inte vet är jag tidsoptimisten själv och har inte "tid" att blogga varje dag (i själva verket händer det kanske något spännande ungefär 1-2 gnr i veckan, så därför känns det lite meningslöst att blogga varje dag). Så därför tänkte jag skriva om både förra helgen och denna, för att spara på lite "tid" ;)
Och med det sagt kan jag berätta att förra helgen spenderades med Tove, Ted och Erik, ett härligt litet gäng från Malmö och utanför. 
Det var tänkt att vi skulle festa i Tangopalatset men de slutade istället med en hel del bussåkande, kalla ben och ett fruktansvärt lokalsinne. Tror alla som var med på den kvällen kan komma fram till att förfester är mysigare -period.
----------------------------------------------

Och så över till nästa inlägg -denna helgen stod det vinterfest på schemat, umgicks med lite gamla vänner från Eslöv, sjukt längesen jag träffade dom så de va kul. Vinterfesten i sig var väl inte direkt en höjdare, stod i kö ungefär lika lång tid som vi var där inne och festade...vakterna va sjukt dryga o släppte inte in folk förens kl.11 fast de va insläpp kl.10...blä:(
Kvällen avslutades med en tågfärd hem vid 1 på natten, alla var trötta (o inte helt nyktra om vi säger så) så det var minst sagt intressant haha.. och som det inte var nog fick man cykelskjuts direkt till dörren, snacka om service! Tack Hannes;)