>Instagram Facebook 1

✩Svar på tal om modellandet

Fick en fråga på bloggen häromdagen som jag tänkte svara på i ett litet inlägg, och eftersom att jag har lovat att berätta mer om den där överraskningen jag skrev om i ett par inlägg tillbaka så kan jag väl lika bra snälla två flugor i en smäll;) 

Frågan löd:

Kan du berätta mer om det där att du hade blivit kontaktad från olika håll i modevärlden? Är lite nyfiken haha :) och om den där "prov-någonting"? :) 

Jo, vet inte riktigt om jag egentligen får berätta de här, så jag säger inte namnet på företaget, men de e nämligen så att jag fick ett mejl för ett par veckor sen från en skånsk klädesaffär som vill att jag ska modella för dom. Det är riktigt spännande och jag känner mig så hedrad att någon vill att lilla jag ska visa upp deras kläder!! 

Gick på en sk "fitting" förra onsdagen i deras affär här i Lund, och jag fick prova en JÄTTE fin vit tajt spetsklänning och hon sa direkt att hon ville ha mig för en fotografering för deras studentklänningar. Så jag ska dit nu på onsdag och fotas med en annan tjej, de e ju första gången jag gör nåt sånt här så är så sjukt nervös men samtidigt har jag längtat så otroligt mycket till fotograferingen så vet knappt hur jag ska känna nu haha..

Förberedde mig igår med ett litet spa med syster och mamma, så nu är jag så otroligt taggad! Hoppas allt går bra bara och att dom fortfarande vill ha mig efter plåtningen haha, jag kanske skämmer ut mig totalt och bara är helt katastrofal -vem vet??

Jag lovar att berätta efteråt i vilket fall somhelst, så ni får veta direkt! Puss
Suzanne o Göran :

Är helt övertygad om att de vill ha dej som modell, annars kan de dra till att varmare ställe .....

Svar: Haha tack!:)
Salomé Elliot

Kommentera inlägget här: