>Instagram Facebook 0

✩Nomnom -3 snabba,nyttiga och goda mellanmål

Åh har blivit helt obsessed med avokado och ägg macka på sistone...det är bara för gott!! Riktigt nyttigt är det oxå! Ska försöka skära ner på kolhydraterna så när jag väl äter bröd blir de glutenfritt rågbröd;) det är verkligen inte så äckligt som det låter haha, om man rostar det smakar de precis som vilket annat rostbröd som helst! Rekommenderar det starkt:)

Ett annat nyttigt alternativ som jag ätit till frukost de senaste dagarna är turkisk yoghurt med mandel och lite honung, super gott! Funkar även som en smaskig efterrätt haha! Om man vill festa till det extra mycket, kan man lägga till lite salta cashewnötter oxå, men tänk på att man inte bör äta några mängder av salt för så försvinner lixom hela principen av en hälsosam och "ren" diet, om ni förstår vad jag menar...
Det sista alternativet är ni säker redan bekanta med sen tidigare men måste ändå nämnas i ett sånthär inlägg. Vår gamla goda vitaminbomb smoothien. Man kan blanda i iprincip vad som än faller än i smaken bara produkten går inom frukt, bär eller grönsaks-kategorin. Jag brukar ha i allt från blåbär, hallon, någon mejeriprodukt med låg fett och sockerhalt (kvarg med andra ord) och så smaksatt kokosvatten eller något som gör smoothien till en mer flytande konsistens. Mums!

Kommentera inlägget här: