>Instagram Facebook 1

✩I did it!!

Yaay!! Photoshooten är äntligen avklarad och jag kan ärligt säga att detta var nåt av det roligaste jag någonsin gjort. Vi höll på ända från halv fyra till typ elva på kvällen!! Åkte in till deras butik direkt efter skolan vid tre och vi körde iväg till studion strax efter det, först blev jag lite fundersam då vi var ute och körde mitt ute i buschen, men sedan när vi kom fram så var studion byggd inne i en föredetta lada, och den var riktigt flashig och jag blev direkt jätte speedad av själva miljön och ville bara köra igång direkt!! Skulle dock sminka mig först, vilket tog två timmar (?!) men de blev riktigt fint så...:) sedan drog det igång, Felicia (den andra modellen) började med att fota olika toppar och fina blusar med ett par svarta tights/byxor och imed att de bara fanns ett par byxor så fick jag vänta tills hon va klar med alla sina bilder. När det sen äntligen va min tur blev jag jätte nervös haha, det tog ett tag att komma igång med hela alla poser och så, men när jag äntligen hade börjat slappna av kunde jag verkligen njuta och insåg vad jag verkligen höll på med, jag menar typ de va ju helt overkligt hela grejen!! 
Iaf, tillbax till saken, man körde alltid 3 bilder framifrån, 2 från sidan och 2 bak, så chefen kunde ha lite att välja mellan. Jag kunde le utan problem för tandställningen syntes knappt så då blev jag mer avslappnad i ansiktet och i läpparna. Ett tips för er som ska posa för ett foto, le på riktigt, tänk att du är tsm med nån du gillar så får du fram ett naturligt ansiktsuttryck! 
Iaf, jag fick ha på mig allt från fina toppar och blusar, till vackra balklänningar och student kreationer. Sista plåtningen innan vi slutade var jag och felicia tsm. Vi hade massa olika props, två hjärtformade heliumballonger, två Sverigeflaggor, rosa blommor och det bästa av allt; såpbubblor!! Haha dom blåste in i munnen och näsan på mig HELA tiden så hälften av parbilderna blev felicia helt felfri såklart, och så står jag där och håller på att kräks typ...menmen, jag lägger upp bilder här på bloggen så fort jag får dom  så ni får se! Bra va?
Puss
Haha denna var ju bara för bra att inte ha med, förlåt felicia...😂
Felicia aveklew :

Haha så fin bild! ;) Du blev supersnygg på bilderna!
Kram

Svar: Haha visst va de, du e ju supersnygg som alltid!;) men tack♡
Salomé Elliot

Kommentera inlägget här: