>Instagram Facebook 1

FITNESS

Jag känner att jag måste börja få igång konditionen igen, och jobba av mig sommar-hullet jag lagt på mig under lovet, så jag börjar med små steg; simmar med mamma ungefär 1km på badet varje fredag, bor precis bredvid en liten löparslinga så där springer jag ibland, ska börja oftare nu, typ 4 gånger i veckan, och så har jag ju tyvärr tagit en liten paus från dansen denna terminen imed jag inte längre har tid efter skolan, men ska nog börja till våren igen! Jag cyklar till och från skolan varje dag, vilket blir lite mindre än 2 km, och så har jag ju gympa två gången i veckan lixom haha. De är inte så mycket motion sammanlagt alltså, men jag ska bli bättre!
Äter nyttigare nu också, mer regelbundet, hoppar aldrig över någon måltid (förutom skollunchen som ibland är så äcklig att jag helt enkelt inte kan få ner den, så då äter jag sallad och knäckebröd ist) och så dricker jag så sjukt mycket vatten, för det ska snabba på matsmältnings processen sägs det.

Emelie Farquharson :

oj cyklar du till och från skolan ? men går inte du i Lund fortfarande? :o ♥

Svar: Jo men jag cyklar till stationen i eslöv och går ibland från stationen i Lund till själva skolan, men oftast tar jag bussen både fram och tillbaka i Lund!<3
Salomé Elliot

Kommentera inlägget här: