Cupcakes

Lovade ju att lägga upp bilder på cupcakesen när de va färdiga så, voila!

Kategori:

En flicka

Kategori:

Herregud -Sorry bebos!!

Asså förlåååt för min ur kassa uppdatering!! Jag suger verkligen på att hålla nyårslöften..."minst ett inlägg per dag" var de va...haha hur bra har de gått egentligen..? Och en pojkvän har jag inte hunnit skaffa heller, och dedär med en snygg, vältränad kropp till sommarlovet kan jag ju bara ta och glömma. Haha vad är det för fel på mig egentligen?
Nä men skärpning nu Salomé! Jag kan ju faktiskt ta och berätta om vad som har hänt nu dessa dagar då jag inte har bloggat, right? (Så jag kan göra nåt bra i alla fall.) Mitt liv är så händelserikt så det här lär ni ju uppskatta, och jag kan börja med att berätta att i fredags fick vi påsklov, och fram tills nu har jag spenderat lovet med antingen en data, mobil, eller som för tillfället; en matte bok i handen. Ja det stämmer, en mattebok på ett lov -helt galet! Men min lärare är just det -galen, så hon tyckte att jag kunde göra lite matte varje dag nu på lovet, för jag har ju inget liv alls eller så, nejnej...det tyckte hon var en jätte bra idé! Men det kan hon ju glömma såklart, jag skulle hällre slicka rent ett badrumsgolv på en tågstation, än att göra lite matte varje dag på min lediga tid, så jag har gjort klart all matte idag istället! Jupp, ibland kan jag minsann vara duktig! 
 
Ja, och så har jag varit och bowlat på bollhuset i Lund nu i lördags med mina girls, så det var riktigt kul, och igår så träffade jag Ellen en stund. Vi skulle baka cupcakes tänkte vi, men när vi handlat alla ingridienserna som behövdes och äntligen kommit hem till Ellen igen, hade tiden runnit iväg och vi hann bara göra själva muffinsen till cupcakesen, så vi tänkte göra klart dem med frosting och sånt idag. Så hon kommer väl hem till mig nu när somhelst och så ska vi baka klart våra små bakelser, ska bli rikitgt smaskigt! Och nu när jag sitter och skriver kom jag på att vi kanske kan göra lite påskigt tema på dom? Haha, de hade varit kul, typ små choklad ägg uppe på glasyren eller nåt...? Jaja, bilder på dom kommer upp på bloggen i eftermiddag, så håll ut!
 
Puss //sally<3