Haelthy as hell

Något som både är nyttigt, enkelt att göra och dessutom gudomligt gott är guacomole, en dippsås som man kan ha till nästan allt, kött-rätter, skaldjur, tacos, och man kan till och med äta det bara helt rakt upp och ner, direkt från skålen utan någonting annat att äta till. Ni alla har säkert redan ätit det, eller vet åtminstone vad det är, men tänkte ändå skriva upp receptet. Det är verkligen inte svårt att göra, och det blir så himla gott! Jag vet att många gillar att ha avocado i sin sallad, eller att ha några bitar till sin biff, så detta kan vara ett lite godare alternativ om man vill ha lite variation. Börja följande:

~skär avocadon i bitar

~mosa den med en gaffel tills den blivit som en puré, låt gärna några bitar vara kvar i purén så den inte är 'helt' slät.

~lägg i två skedar keso, eller lite turkisk youghurt och blanda samman.

~mosa ner en liten vitlöksklyfta och tillsätt även salt och lite peppar.

~blanda noggrant, sedan är den klar! Lättare än såhär kan det inte bli;)

Hoppas att ni som aldrig gjort eller ätit det här, blir nöjda med detta inlägget, puss<3

Kategori:

This is sick

Ligger hemma med feber och förkylning, och bara sover hela tiden. Varit borta från skolan sedan i måndags, men fast de då kan tyckas ha funnits massor med tid för att blogga, kan jag säga att de har varit det absolut sista jag tänkt på. Det händer ju inget i mitt liv ändå vid tillfället, förutom att jag sover hela tiden så egentligen är det väl inget intressant jag kan blogga om iaf. Men börjar så smått bli frisk nu trots allt, så tänkte jag kunde slänga in ett inlägg nu innan jag ska tillbaks till skolan igen, så jag inte har tid att blogga av den anledningen i stället. Puss, och hoppas att ni mår bättre än jag;)

Kategori:

Shit Asså...

När jag kom hem idag var hela min familj hemma (dom borde ju varit på jobb och skola) och min mamma förklarade att min bror, Samuel hade svimmat imorse och han hade fått åka ambulans och sånt shit...så jäkla läskigt asså:( nu mår han som tur var ganska bra, så det är ju skönt. Har er dag varit lika hektisk som min? Haha hoppas för er skull att den inte varit det...puss:*

Kategori: