>Instagram Facebook 0

FULLT UPP

Yes yes, har galet mycket prov och läxor nu innan praoen drar igång nästa vecka. Alla lärare tycker deras ämnen är de viktigaste så vi har som ett provschema som lärarna får skriva upp sina prov på -och seriöst det är som ett racinglopp! Alla lärare tävlar om vem som hinner sätta sina prov först på schemat, och man får egetligen inte ha fler än 2 prov per vecka så om det redan finns 2 prov på schemat så ändrar dom sina prov till stora "läxförhör" istället men de e fan lika mycket jobb att plugga till såna och man blir betygsatt i vilket fall somhelst. Var ligger logiken i det? Och så av någon kontig anledning känner alla lärare att de behöver sätta sina prov så nära inpå varandra att man knappt hinner andas innan nästa "äta-plugga-sova" period drar igång igen inför näsyta prov. Pallar seriöst inte!! :( Finns det inte nån sån film ute nu..? Typ äta-sova-dö tror jag den heter va? De är typ så man lever sitt liv under dessa provveckorna man har ca 2-3 gånger per termin... 
 
Aja ska sluta klaga nu mina vänner, för nästa fredag är det ju sista skoldagen innan det är prao i två veckor! :D Om  ni inte redan visste det så ska jag till Stockholm den fösta veckan och bo hos min farbror. Jag har fått ett jobb på ett café som jag alltid brukar äta frukost på när jag bor hos honom, så det ska faktist bli grymt kul. Kommer också fira valborg med honom så ska bli spännade att se vad vi ska hitta på då;) Veckan därpå är jag hemme nere i skåneland igen och ska fortsätta min prao på min mammas kusin Martins jobb, som är typ graffittidesigner. Är inte helt 100 på vad jag kommer få göra där men de lär vi ju se, right?;)
 
Och så får man ju inte glömma att det är bara 8 veckor kvar till sommarlovet!! Herregud vad tiden har gått fort! Det var ju just jullov känns det som...?

 

url.jpg

Kommentera inlägget här: