>Instagram Facebook 6

SKÖNHETS-TIPS!

Hejhej igen alla mina söta läsare!

Här kommer några skönhets tips:

*Vill du behålla dina långa fransar så är det enda självklara tipset att ta bort mascaran på kvällen.

*Ska du på fest eller bara till en speciell dag på skolan blir ditt hår enkelt snyggt när du tillger volym.Det gör du genom att tupera det.Köp en liten hårborste eller en hård tandborste funkar oxå bra.Dra borsten upp och ner längst rotfästet så att det bildas tovor, borsta över det yttre lagret hår så det trassliga håret inte syns, spraya och VOLIA! ditt hår är fullt av volym!

*När det gäller foundation:För det första är det superviktigt att ha en fuktkräm innan du sätter på dig foundationen, så det blir en jämn grund. Sedan är det bara att hitta en bra sådan oxå.Krämen ska vara följsam och lätt att applicera och inte klibba fasst på din hud.

*En annan sak för att få till grunden med foundationen är att alltid ha rena och fräsha penslar, borstar eller svampar. Har du te.x en för hård borste till pudret kan det lätt lägga sig i små väck och rynkor och man vill ju inte att man ska kunna skymta penseldrag i ansiktet.Det ska vara ett jämt lager över hela ansiktet med först concealer under ögonen, näsvingarna och ev. på finnar. Sedan kan man lägga på ett tunt lager med puder så det inte blir "oljigt" i ansiktet!

*Proffsen hävdar att om du har ljus hy passar man bäst i färger som beigerrosa, svagt rosa och körsbärsrött, har man lite brunare hud är de lite varmare färgerna orange, starkt rosa eller klassigt rött, men man ska ju såklart ha den färgen man tycker bäst om.
Några av de här tipsen kommer från boken Emmas skönhet skriven av Emma Wiklund.


/Sally
kornelia:

bra tips hjärtat! :) <3<3<3<3

Cassy :):

Haha ja du är ju proffs på sånt efter vår kväll ;)<333

Cassy :):

Haha ja du är ju proffs på sånt efter vår kväll ;)<333

sally:

hahaha, klart classi ;) <333

sally:

tack själv korneliiiia-hjärtat!! <33

anonym:

Vilka fina tips du skriver, kan du inte tipsa om bra krämer och sånt?

Kommentera inlägget här: