DANS SNART!

Tjena alla söta läsare!

Ska snart sticka till steeten som varar i en timme, och sen blir det raggar, den är oxå i en timme.

Jag älskar att dansa, och det gör jag 4 gånger i veckan, så här kommer mitt vecko-schema! :) enjoy!


/Sally

SKÖNHETS-TIPS!

Hejhej igen alla mina söta läsare!

Här kommer några skönhets tips:

*Vill du behålla dina långa fransar så är det enda självklara tipset att ta bort mascaran på kvällen.

*Ska du på fest eller bara till en speciell dag på skolan blir ditt hår enkelt snyggt när du tillger volym.Det gör du genom att tupera det.Köp en liten hårborste eller en hård tandborste funkar oxå bra.Dra borsten upp och ner längst rotfästet så att det bildas tovor, borsta över det yttre lagret hår så det trassliga håret inte syns, spraya och VOLIA! ditt hår är fullt av volym!

*När det gäller foundation:För det första är det superviktigt att ha en fuktkräm innan du sätter på dig foundationen, så det blir en jämn grund. Sedan är det bara att hitta en bra sådan oxå.Krämen ska vara följsam och lätt att applicera och inte klibba fasst på din hud.

*En annan sak för att få till grunden med foundationen är att alltid ha rena och fräsha penslar, borstar eller svampar. Har du te.x en för hård borste till pudret kan det lätt lägga sig i små väck och rynkor och man vill ju inte att man ska kunna skymta penseldrag i ansiktet.Det ska vara ett jämt lager över hela ansiktet med först concealer under ögonen, näsvingarna och ev. på finnar. Sedan kan man lägga på ett tunt lager med puder så det inte blir "oljigt" i ansiktet!

*Proffsen hävdar att om du har ljus hy passar man bäst i färger som beigerrosa, svagt rosa och körsbärsrött, har man lite brunare hud är de lite varmare färgerna orange, starkt rosa eller klassigt rött, men man ska ju såklart ha den färgen man tycker bäst om.
Några av de här tipsen kommer från boken Emmas skönhet skriven av Emma Wiklund.


/Sally

HEJDÅ GLASÖGON!!

Hejhej alla söta läsare!

Ville bara berätta en sak som jag gjorde igår.
Jag skaffade nattlinser! :) det innebär att jag sätter i ett par hårda linser på kvällen o sover med dom på, hela natten. Så när jag vaknar på morgonen ska jag bara ta av dem med en mini-sugpropp och så kan jag se utan linser eller glasögon på hela dagen!:))

På natten trycker de liksom till ögat på ett sätt så att mitt synfel försvinner och kommer inte tillbaka förens på kvällen.

Det enda negativa är att det e skitläskigt att sätta i dem och ta av dem...:(

Men som man brukar säga: Vill man vara fin får man lida pin! ;)