>Instagram Facebook 0

FRÅN TRIST SKOLDAG TILL SPÄNNANDE RESA

Hejsan kära blogg läsare!
Ville bara säga att idag har varit långtråkig...Jag vet! SKIIIT tråkigt att läsa om någon annans tråkiga skoldag,men jag kan tyvärr inte hjälpa hur min dag har gått.:(
Så jag tänkte berätta om nåt annat roligt istället!:D
Nämligen om min och mina gamla vänners klassresa i Gränna!
Vi hade en väldigt bra lärare som tog med oss dit,hon var rätt gammal men förstås då också erfaren.Hon hette Anita,och hon hade två hundar.En var gammal och en var en valp.Valpen(som hette Sigge) tog hon ofta med sig till skolan, särskilt när den var helt ny.Båda var Goldenretrivers och väldigt söta och snälla.
Som tur var fanns det ingen som var allergisk mot hundpäls, så hon kunde låta dem gå fritt i klassrummet hela dagarna!Detta gjorde förstås att många plötsligt längtade till skolan och hundarna!:)
Man fick se upp så att hundarna inte fick tag på skolväskorna med frukt o böcker i, och hålla hårt i inne-skorna, annars fanns det risk att även dem skulle bli bortrövade som mat eller leksaker!
Tillbaka till klassresan i Gränna:Först tog vi bussen upp, och alla satt två och två, utom dem därbak.Vi åkte i ca 3 timmar tror jag, och på vägen stannade vi till vid ett glasbruk och kollade hur de blåser och hur de tillverkar glas.
Vi fick säga tre olika djur som glasblåsaren skulle göra, det blev en giraff, en fisk och en apa,som alla blev rätt fina.En tjej i klassen fick även pröva på att blåsa en glasbubbla, som tillslut sprack med en högljudd smäll.
En del köppte även lite glasprylar från kassan annars gjorde vi inget mer där utan fortsatte vår färd till polkagrisens stad Gränna.
Tyvärr hinner jag inte mer nu utan lovar att fortsätta skriva imorgon, pappa säger att jag måste ifrån datorn nu, innan den växer fast på mina ben!:)

/Sally
Kommentera inlägget här: