BILDER FRÅN BORÅS

BORÅS

Hej kära bloggläsare! har precis kommit hem från vår semester i Borås, som varade i 3 dagar.På vägen dit stannade vi i Torekov, en jätte mysig liten by och hamn som vi lite senare tog båten från och åkte över till Hallands väderö.I Torekov fanns det massor med fisk och resturanger som främst serverade skaldjur överallt.Det var väldigt lungt och trevligt, bortsätt från alla turister.På Hallands väderö var det väldigt vackert och superfina sandstränder överallt, vattnet var jätte klart o rent.När vi kommit i land gick de flesta turisterna bort till den närmsta stranden,men vi kollade på en karta och hittade en annan fin strand 1,8 kilometer därifrån. Fast det var mycket fin skog var vi tvungna att springa hela vägen, pga alla hämska myggor.
På stranden på Hallands våderö låg jag och solade när plötsligt en brun han ponny kom gåendes på gröningen bakom, jag blev chockad för den var fruktansvärt tam, man kunde klappa och gosa med den hur mycket som helst!:)Och fin var den också...
Andra dagen var vi på BoråsDjurpark hela dagen och jag fick mängder med fina bilder!Där fanns lejon,tigrar,björnar,flamingos,apor,vargar m.f!På kvällen åt vi på resturang på hotellet.Det var bufe` och det fanns massor men gott att välja bland.
På den tredje o sista dagen gick vi först och shoppa i centrum(för dem som inte vet kallas Borås ofta för textilstaden och där finns både en ELLOS och en H&M outlet.)sedan  åkte vi till ett äventyrsbad i Borås och var där i 3 timmar.Det var jätte kul!!:)Hinner inte nu, men lägger ut lite bilder på det imoron!:)
/Sally

BILDER FRÅN MIN FÖDELSEDAG